Mendoni per ne

Si asistent i juaj personal i Dizajnit

Dëshira juaj, inspirim për ne për ta dizajnuar atë, qe ju ta shijoni

We produce happiness

Duke pasur klientin në qendër të vëmendjes.

Duke shpresuar që të mos ju zhgënjejmë dhe të jeni të kënaqur me ne dhe produktet që kompania jonë ofron, ju premtojmë në realizimin e denjë të punës dhe cilësisë.

Produktet tona - bazë e jetesës tuaj

Produktet tona kontribuojnë për një mjedis komod në një masë të madhe, dhe për këtë arsye janë një pjesë e domosdoshme e jetesës sonë. Stili i këtyre ka ndryshuar në vitet e fundit, në mënyrë që ndikimet globale në gërshetim me tonat të jenë të dobishme në dizajn të brendshëm të shumë shtëpive kosovare.

Imagjinata juaj - dizajni ynë

Koleksionet e produkteve tona, janë të dizajnuara me ngjyra miqësore dhe të ndritshme, janë të kombinuara me cilësi të kualitetit të lartë , ngërthejnë në vete një kompozim klasico - modern, dhe si të tilla i sjellin banimit tuaj ambient te shkëlqyer.

Llojllojshmëria jonë - unique & awesome

Kjo llojllojshmëri e produkteve tona ju fton te ëndërroni. Këtë ëndërr mund ta zgjeroni më tutje, duke e bërë dëshirë, të cilën ne me përgjegjësi e dizajnojmë. Për të realizuar këtë posedojmë staf profesional, i cili do i'u ofroj përkrahje të plotë teknike.

Zgjidhje kreative individuale

Nëse jeni në kërkim të një zgjidhje individuale në fushën e mobilierisë, atëherë Ciao Berto mund ti përmbushë nevojat tuaja. Me një bashkëpunim të ndërsjellët të ngushtë, ne krijojmë koncepte të plota të orendive, të cilat në mënyrë optimale mbështesin jetesën tuaj.

Kreativiteti ynë

Ciao Berto, si kompani, është e çertifikuar me EN ISO 14001 : 2004 dhe EN ISO 9001 : 2008 nga TUV NORD për prodhim standard te mobilieve. Asortimani i produkteve tona përfshinë të gjitha sektoret e mobilierisë. Si të tillë ofrojmë koleksione të ndryshme të dhomave te ndejës dhe të fjetjes, kuzhina, komoda, aksesore, dyer e dritare, tepihë, e shumë e shumë të tjera. Ju mirëpresim, pasi që ju jeni në qendër te vëmendjes sonë.