Ph: +383 44 196 196

Ph: +383 49 999 908

Kontakti

Ju faleminderit për vizitën tuaj në faqen tonë të internetit. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me ofertat tona apo ndonjë kërkesë ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm dhe dërgojeni atë tek ne. Sigurisht, ju mund të na kontaktoni edhe përmes numrit tonë të telefonit. Ju sigurojmë që brenda një kohe të shkurtër do merrni një përgjigje nga ne.

Ciao Berto

Km2 Prishtinë - Mitrovicë

10 000 Prishtinë

+383 45 196 196

+383 45 164 445

+383 38 600 600

info@ciao-berto.com

<