Ph: +383 45 196 196

Ph: +383 49 999 908

Partnerët tanë

Ciao Berto ka bashkëpunim te ngushtë me disa firma simotra. Me poshtë janë të listuara disa nga ta.

Magniflex

Brend Italian i prodhimit të dyshekëve me cilësi të lartë. Prej shumë vitesh pasion ndaj punës së lartë Magniflex ka treguar përkushtim në krijimin e dyshekëve më të mirë për gjumë të rehatshëm. Për më shumë klikoni logon e partnerit- Magniflex.

The Rug Republic

The Rug Republic prodhues i tepihëve. Cilësia e prodhuesve të tepihëve nga India ka një traditë mijëvjeçare, tani këto lloje të tepihëve mund t’i gjeni tek ne si përfaqësues të kësaj kompanie.

Nicoletti

Nicoletti Home është brend italian i mobiljeve i cili na e ka besuar distribuimin e produkteve dhe prezentimin e tyre në mënyrën më të mirë. Brend me një eksperiencë të gjatë në prodhim dhe cilësi.

IMIX

Prodhues Italian i mobiljeve për zyrë. Cilësia e produkteve italiane në zyrë tregon një finesë dhe elegancë. Përzgjedhja më e mirë e mobiljeve për zyren tuaj vjen nga IMIX.

Ton

Prodhues Çek i karrigëve cilësore dhe bashkpunëtorë i afërt i Ciao Bertos. Si prodhues me një eksperiencë që nga 1861, dëshirojmë që eksperiencën dhe përvojën e tyre ta sjellim me anë të produkteve atraktive.

<