Prekni enter për të kërkuar ose ESC për ta mbyllur

Pjesëmarrje në panairin SWISSBAU me seli në Basel të Zvicrës

December 2019 Kemi kënaqësin që vitin 2020 ta fillojmë me pjesëmarrje në panairin SWISSBAU me seli në Basel të Zvicrës, nga data 14 deri më 18 Janar 2020. Swissbau është një nga panairet më të mëdha në Evropë, ku ndërmarrësit e industrive prodhuese takohen dhe prezantojnë prodhimet e tyre. Na gjeni tek Salla 1.1 Shtandi 79 #ciaoberto #swissbau #2020 #fair
Blog
Pjesëmarrje në panairin SWISSBAU me seli në Basel të Zvicrës