Prekni enter për të kërkuar ose ESC për ta mbyllur

Ndjehuni rehat në divanin tuaj – PA NJOLLA.

March 2020

Nëse deri më tani njollat në divan ju kanë vështirësuar jetën tuaj tani ne kemi një zgjedhje për ju.

Ciao Berto ofron për klientët e tyre një nga materialet më inovative në treg.

Material i cili ju ofron një lehtësi në pastrimin apo largimin e njollave nga divanet apo këndet tuaja.

E tëra që ju nevojitet është një leckë dhe vetëm ujë, magjepsuni se si njollat do të largohen nga divani juaj.

Për më shumë informata mund ta shikoni dhe video demostrimin që është ofruar:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=ZkD6xMnNNTU&feature=emb_log

Blog
Ndjehuni rehat në divanin tuaj – PA NJOLLA.