Prekni enter për të kërkuar ose ESC për ta mbyllur

...ku lumturia troket në derë dhe rehatia e ka një vlerë

August 2022

...ku lumturia troket në derë dhe rehatia e ka një vlerë - për ambiente plot stil e kujtime të dashura!
Ciao Berto me vite me radhë ka arritur të bëjë bashkë historinë e pasur të qytetit më të lashtë të Kosovës, Vushtrrisë, vendin ku filloi mjeshtëria dhe tradita e prodhimit cilësor të mobiljeve për ambientet që reflektojnë kujtime e harmoni!
Pikërisht në Kalanë e Vjetër të Vushtrrisë, kemi vendosur të fillojmë storjen e re që pasurohet nga kujtimet e kaluara!
Ju presim në Ciao Berto, për të parë modelet e reja, ku dizajni italian sjellë kreativitet në ambientet tuaja.
Ciao Berto - ne prodhojmë lumturi!"
#ciaoberto #weproducehappiness

Kliko këtu me e pa reklamën e fundit!

 

Blog
...ku lumturia troket në derë dhe rehatia e ka një vlerë