Prekni enter për të kërkuar ose ESC për ta mbyllur

Ciao Berto

September 2018

Showroomi i parë në Republikën e Kosovës, mënyrë e re e shitjes dhe prezantimit të produkteve përmes krijimit të hapësirave që mundësojnë ekspozimin e produkteve. Tregimi i kompanisë sonë fillon mbi bazën e resurseve të reja punuese. Jemi të interesuar që t’i ofrojmë klientëve tanë komoditetin për përzgjedhje sa më të mirë të produkteve.Përveq prodhimeve tona, jemi kontraktorë të shumë kompanive ndërkombëtare, duke sjellë eksperiencën e tyre shumë vjeçare në treg.
Efikasiteti i kompanisë është si rezultat i një pune të gjatë prej 20 vitesh duke garantuar në cilësinë e punës dhe produkteve tona. Synojmë që të jemi të inkorporuar në tregun ndërkombëtar të mobiljeve.

Blog
Ciao Berto