Prekni enter për të kërkuar ose ESC për ta mbyllur
Dritare

Dritaret e ngjyrosura krijojnë një efekt dizajni dhe kanë ndikim të konsiderueshëm në pamjen vizuale të fasadës. Ngjyra që i pershtaten çdo nevoje Ngjyra të veçanta të trendit për dritaret futuriste Përzgjedhje e madhe e llambave të dizajnit modern në hije gri Organe baze të ngjyrave antracite për të garantuar një pamje 100% të aluminit2