Prekni enter për të kërkuar ose ESC për ta mbyllur

Grayson Hotel

February 2024

Ne jemi duke bashkëpunuar me stilistë të ndryshëm, arkitektë dhe projekte në mbarë botën. Që nga viti 2021 ne jemi duke bashkëpunuar me partnerët tanë në Nju Jork për projekte si Hotel Grayson që ka 297 dhoma ku kemi prodhuar: panele muri, dollapët, stendat e natës, krevatet e dhomave të hotelit, pasqyrat dhe tavolina, të cilat i bënë krenarë për punën dhe bashkëpunimin.

Projektet
Grayson Hotel